Ekrany dotykowe 32 cale

GASTRO POS jest programem, który powoduje na szybką i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo prosty system na zbytu gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w pozycji kelnerom a tym samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

http://erp.polkas.pl/prosty-crm-system-workflow-tak-poprosze/Prosty CRM. System Workflow? Tak, poproszę! | Systemy ERP | POLKAS

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych i czasochłonnych szkoleń, i niezwykle prosta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z wielką paletą funkcji, znacznie dokładnie sprawdzi się w nie tylko w średnim, pojedynczym lokalu, a też w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest znacznie sprawnym systemem, jaki weźmiemy na zbycie. W zależności od profilu lokalu, albo jest toż bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak również sukcesu jaki generuje. W relacje od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, żebym był on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest wstęp do całkowitych możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z sposobami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.