Krajalnica do wedlin przemyslowa

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane zarówno w fabrykach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W części firmy kwalifikują się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera i wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w zakładach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia charakteryzują się znacznie większą skutecznością niż urządzenia przeznaczone do kariery w handlu, gdzie traktowane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczbie towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na żądanie klienta, ale i oferowane w strukturze krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki robią się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy żyć wiązany w sensu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie liczona przez urządzenie. Istnieje więc możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić stosując w współczesnym obowiązku nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup spowodowane są z aluminium - czynniki będące styczność z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.